banner lot

Overwatch PSN

Overwatch: Origins Edition - PlayStation 

Overwatch: Origins Edition is ontwikkeld door Blizzard Entertainment. Blizzard Entertainment maakte in het verleden furore met wereldberoemde games zoals World of Warcraft en StarCraft.

Overwatch: Origins Edition is dé ultieme teamshooter van dit moment! In Overwatch dien je de wereld van de ondergang te redden. Er heerst een mondiale crisis en de wereld is door oorlog verscheurd. Om de wereld te redden wordt er een team van helden opgericht om de orde te herstellen.

In Overwatch kun je kiezen uit 21 helden en 5 skins. De wereld is in nood en helden zijn harder nodig dan ooit tevoren. Kies jouw favoriete held: soldaat, wetenschapper, avonturier of eigenzinnig wezen en ga de strijd aan op toekomstige slagvelden.

Overwatch Loot Box kopen - voor PlayStation:

Naast het spel Overwatch, kun je via onze webshop ook zogeheten Loot Boxes kopen. De boxes zijn in diverse waardes: 5x, 11x, 24x en 50x verkrijgbaar. De Loot Boxes bevatten willekeurige items zoals: Skins, Emotes, Victory Poses, Voice Lines, Sprays, Highlight Intros en Credits die je kunt gebruiken om items van jouw voorkeur te ontgrendelen.