Datum: 25-11-2016 

PlayStation Now

PlayStation Now, oftewel afgekort PS Now, is een online streaming dienst van PlayStation waarmee gamers PlayStation 3 topgames op hun PlayStation 4 kunnen streamen. Stream meer dan 300 PS3 gameklassiekers op je PS4 zoals bijvoorbeeld: Bioshock, Resident Evil, Uncharted, Batman en nog veel meer…

PlayStation Now – hoe gaat het in z’n werk? 

Voor maar € 16,99 per maand krijg je toegang tot PlayStation Now en kun je profiteren van alle voordelen! Het enige dat je nodig hebt is een PlayStation Now abonnement en een internetverbinding. PS Now kan zowel op PlayStation als op Windows PC’s geïnstalleerd worden.

PS Now uitproberen?

Wil je PlayStation Now een keer proberen? Maak dan gratis gebruik van de 7 dagen proefperiode en krijg direct 7 dagen toegang tot honderden klassieke PS3 games!

PS Now – proefabonnement instellen op PS4: 

PS Now kun je middels de onderstaande stappen op je PlayStation 4 installeren:


  • Ga naar de PlayStation Store vanaf het startscherm van je PlayStation 4. Ga omlaag naar het tabblad ‘PlayStation Now’ en kies vervolgens voor de optie 'Gratis proefperiode starten'. Stel het proeflidmaatschap in en krijg 7 dagen gratis toegang tot PlayStation Now.
  • Mocht je al gebruik hebben gemaakt van het proeflidmaatschap? Selecteer dan de optie 'Word nu lid'; of kies voor de optie 'Abonnement' en selecteer daarna 'Start de app' om het overzicht met games te bekijken. De PlayStation Now-app wordt toegevoegd aan het startscherm.
  • Kies vervolgens een game uit het overzicht met beschikbare games in de PlayStation Now-app en begin meteen met streamen.
  • Je kunt ook een selectie maken van games die je eventueel later wilt spelen. Voeg de game toe aan 'Mijn lijst' en speel de game wanneer het jou schikt.
  • Na je gratis periode verder spelen? Zorg dan voor voldoende PSN tegoed, koop een PSN Card en speel honderden games voor weinig!

 

PS Now – proefperiode Windows PC’s:

  • Wil je PlayStation Now-games op je PC streamen? Download dan de PS Now-app op je PC.
  • Na het voltooien van de installatie kun je je met een bestaand lidmaatschap aanmelden of de 7-daagse proefperiode activeren.
  • Sluit daarna een DUALSHOCK 4 draadloze controller of een andere geschikte controller aan om te beginnen met gamen.


Mocht je vragen hebben m.b.t. tot PlayStation Now, neem dan contact op met onze klantenservice. Heb je tegoed nodig om o.a. DLC te kunnen kopen voor je PlayStation Now games? Koop dan een van de PSN Kaarten hierboven. Veel plezier! 

Update 24-2-2017 
Pas op! Per 15 augustus 2017 stopt Sony PlayStation met het aanbieden van de streamingservice PlayStation Now op verschillende apparaten zoals de PlayStation 3 en verschillende smart tv’s. PlayStation Now blijft vanzelfsprekend wel gewoon beschikbaar voor PlayStation 4 en pc. PS3 3 spellen zoals bijvoorbeeld Killzone 3, Bioshock en GTA 4 en 5 kunnen dus wel nog steeds via PS Now op de PlayStation 4 gespeeld worden.