PlayStation Top Games

De beste games voor de Playstation op dit moment.

Wat zijn de beste games voor de Playstation op dit moment? Volgens een verzameling van reviews komt het uit op deze top 5:

5. Shovel Knight

Een retro-stijl 8-bit adventure game waarin je een ridder speelt met een interessante schop, een wapen waarmee je veel meer kunt dan kuilen graven! Deze sidescroller is het resultaat van een behoorlijk succesvolle Kickstarter.

4. The Witcher 3: Wild Hunt

Een grote open-wereld RPG en het derde deel uit een grootse serie. Je speelt een Witcher, waarmee je op een avontuur gaat in een magische wereld. Het spel verscheen in mei en verkocht in zes weken maar liefst zes miljoen stuks.

3. Bloodborne

In deze actie RPG ontrafel je de mysteries van Yharnam, een gothische stijl stad waarin je jaagt op van alles dat zich in de schaduwen en daarbuiten begeeft. Het spel staat boven alles bekend om de geweldige sfeer.

2. Journey

Dit spel verscheen eigenlijk exclusief voor de Playstation 3, maar werd later ook op de Playstation 4 uitgebracht. In dit aparte online avonturenspel heb je één doel: een berg in de verte bereiken. Dit klinkt apart, en het spel oogt ook heel anders dan anders spellen. Dankzij een indrukwekkende grafische stijl viel het spel toen al op, en dat doet het nog steeds.

1. 

Op nummer één prijkt Metal Gear Solid, en actie-avonturen-stealth game met wederom Snake in de hoofdrol. Met een pittige moeilijkheidsgraad sluip je langs de vijand in verschillende missies. Dit zou het laatste deel uit de serie gaan worden, al komt er vast nog iets uit.


Games als The last of us remastered en Fallout 4 kunnen eigenlijk niet ontbreken in dit rijtje.

Fallout 4 is nog maar net uit, maar heeft nu al een behoorlijke naam opgebouwd!